Persoonlijke lening aanvragen via LENEN.com

Bij een persoonlijke lening leent u een van tevoren vastgesteld bedrag wat in tegenstelling tot het doorlopend krediet, in een maal opgenomen moet worden. Bij het afsluiten van deze lening staan ook de hoogte van de rente en de looptijd vast. Deze lening is dan ook een zeer geschikte lening voor het kopen van goederen zoals auto, caravan en andere goederen met beperkte levensduur. Voordelen van een persoonlijke lening zijn dat u precies weet waar u aan toe bent. Uiteraard zit u de gehele looptijd vast aan het vaste maandbedrag wat bestaat uit rente en verplichte aflossing. Houdt u van zekerheid en wilt u voorkomen dat er financiële onzekerheden ontstaan dan is de persoonlijke lening goed voor u.

Samenvattend:
– De rente, aflossing en de looptijd staan bij een persoonlijke lening altijd vast
– Aflossen is meestal met een boete
– De afgeloste bedragen zijn niet opneembaar

Voordelen van een persoonlijke lening: +/+
– De looptijd wordt vooraf bepaald. Op deze wijze weet u precies wanneer u van de lening af bent.
– Maandelijks vast bedrag aan rente en aflossing.
– De te betalen rente wordt vooraf bepaald en staat tevens vast gedurende de looptijd.
– Als de lening gebruikt wordt voor de verbouwing of verbetering van de eigen koopwoning is de rente fiscaal aftrekbaar.

Nadelen van een persoonlijke lening: -/-
– U kunt niet boetevrij de lening geheel tussentijds aflossen.
– De reeds ingeloste bedragen kunnen niet opnieuw worden opgenomen.
– Het bedrag wordt ineens uitbetaald. Dit in tegenstelling tot een doorlopend krediet. U gaat dus direct over de gehele schuld, rente en aflossing betalen.

Persoonlijke lening OFFERTE AANVRAGEN

Persoonlijke leningen Vergelijken
Als u goed de verschillende aanbieders vergelijkt kunt u al direct geld besparen. Echter, het vergelijken van meerdere aanbieders vergt kennis m.b.t. de voorwaarden en heel veel tijd als u alle rentetarieven van een persoonlijke lening gaat vergelijken.

Deze zorg kunnen wij u uit handen nemen. Immers, wij doen met meerdere aanbieders zaken en dit betreffen altijd de beste aanbieders, zowel op basis van de rente alsmede de lening voorwaarden.

Persoonlijke lening berekenen
Onze adviseurs rekenen graag voor u uit wat in uw persoonlijke situatie verantwoord geleend kan worden. Uiteraard kunt u ook via ons de risico’s van inkomsten terugval als gevolg van arbeidsongeschiktheid en/of gedwongen werkloosheid afdekken. Op deze wijze blijft het ook in de toekomst een verantwoorde lening.

Persoonlijke lening aftrekbaar van de belasting
Indien u een verbouwing/verbetering van de eigen woning wenst te financieren, dan dient de aflossing op basis van annuïteiten te verlopen met doorgaans een maximale looptijd van 10 jaar. Er wordt dan gesproken van een Persoonlijke Lening.

Direct in contact komen?
Middels onderstaande buttons kunt u direct met ons in contact komen: