Geld lenen met lenen.com

Want vergelijken loont!

Geld lenen? LENEN.com helpt je de goede keuze te maken.

Wij houden ons dagelijks bezig met het adviseren van financieringen in de vorm van een doorlopend krediet of persoonlijke lening, maar daarnaast zijn wij ook zéér actief bij het geven van hypotheekadvies.

Geld lenen vergelijken

U heeft de keuze uit veel verschillende aanbieders, leen- en hypotheekvormen. Maar welke leenvorm past het beste bij u en welke voorwaarden hebben al deze leenmogelijkheden? Wat is de looptijd van een lening? Kan ik extra aflossen, is dat boetevrij, is het ingeloste bedrag opnieuw opneembaar? Wat is het maximale bedrag wat ik kan lenen? Wat te doen als u ziek, werkloos of arbeidsongeschikt wordt? Op al deze vragen kunnen wij u een duidelijk antwoord en advies geven.

Wij beschikken uiteraard over alle benodigde AFM vergunningen en kennis om u van het beste advies te kunnen voorzien.

Krediet of Hypotheek?

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het zijn dat het afsluiten van een hypotheek voordeliger is dan een krediet, of juist andersom. Onze adviseurs berekenen graag voor u wat in uw situatie het meeste voordeel oplevert.

Snel geld lenen

Wij staan met onze adviseurs in de startblokken om u van dienst te zijn. Na binnenkomst van uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met u op. Vervolgens gaan wij direct aan de slag met uw dossier om te zorgen dat de benodigde financiële middelen z.s.m. op uw rekening beschikbaar komen. Wij zullen onze doorlooptijden constant optimaliseren.

Verantwoord geld lenen

Met ons advies gaan wij verder waar anderen aanbieders stoppen. Wij zullen als kredietadviseur er met u te allen tijden voor zorgen dat het krediet dat u gaat afsluiten een verantwoorde lening betreft. Dus ook als uw inkomen ineens als gevolg van arbeidsongeschiktheid of gedwongen werkloosheid lager wordt.

Lenen met BKR

Indien u in het verleden (afgelopen 5 jaar) een negatieve BKR codering heeft opgelopen, is het raadzaam een BKR toetsing uit te laten voeren alvorens u een aanvraag indient. Over het algemeen is namelijk niet mogelijk een krediet te verkrijgen. U kunt ons uw BKR uitdraai toe mailen om een indicatie te verkrijgen van de (on)mogelijkheden.

Maximale lening berekenen

Wilt u zelf berekenen wat uw maximale leencapaciteit is?

Mijn maximale lening berekenen.

Mocht u er niet uitkomen of is de uitkomst niet toereikend? Laat ons een berekening voor u maken. Wij doen het graag!